Save The Moonbears
Sweden Nederlands

Jai Hope

Het wonder van Jai Hope.

Ik ben Jai Hope tot voor kort geleden leefde ik in een hel in China. Mijn baas wilde mij niet meer ,ik was nutteloos dus besloot hij mij maar tegen de muur aan te gooien om mij te doden, het was bijna gelukt……ik was bijna dood.
Tot dat mijn reddende engel kwam Marc Ching die deze gruwelijke daad zag gebeuren en mijn redden.
Ik lag bewusteloos op de grond op het kantje van de dood. Marc pakte mij op en hield mij in zijn armen, en ik voelde dat dit ok was, dit was de eerste liefdevolle aanraking met de mens dat gaf mij hoop. Marc moet dat hebben geweten omdat hij mij de naam Hope hebt gegeven. Het was een wonder: Marc heeft mij gelijk naar de dierenarts gebracht, ik lag drie maanden op de ICU….. kun je je dat voorstellen!? Het was een lange tijd in het ziekenhuis en behoorlijk eenzaam. Ik heb het gelukkig volgehouden, om voor een beter leven te kiezen. Nu acht maanden later -mijn leven is nu geweldig, toen ik voor het eerst naar Amerika kwam, mocht ik bij Marc en zijn vrouw en kinderen wonen. Dit is als een droom.

Donatie

Velden met een * zijn verplicht!

 Ik wil liever anoniem doneren!

Kerstwens van Jai Hope.


In China in het privé asiel van Animals Hope and Wellness Foundation zitten nog 75 honden die door Marc Ching zijn gered van het hondenvlees festival, deze honden zitten nog te wachten voor op transpoort te gaan naar de Verenigde staten.
HELP MEE deze honden voor de feestdagen naar huis te laten komen. Zullen wij de wens van Jai Hope gaan vervullen!