Save The Moonbears
Sweden Nederlands

 Actie voor een stuk land voor de olifanten WFFT

Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT) opgericht in 2001 heeft  een full-time zorg voor bijna 1000 wilde dieren.
Een deel van het project zijn de olifanten, WFFT heeft 18 olifanten die zijn gered uit erbarmelijke omstandigheden, de leeftijd variërend van 2 jaar tot 65 jaar. WFFT roept nu op voor een permanente behuizing voor de olifanten. De olifanten krijgen bij ons veel liefde en goede zorg en hebben een goed leven. Wij willen nog meer olifanten helpen die nu nog steeds mishandeld worden. Doordat wij gebrek aan ruimte hebben kunnen wij nu maar beperkt olifanten redden, en dat breekt onze harten. Wij kunnen een stuk land kopen van 17 hectare vlak naast ons olifantenziekenhuis, het stuk land heeft veel groen en vijvers waar de olifanten lekker rustig en vrij kunnen leven. Met deze ruimte kunnen wij meer dan 40 olifanten redden, dit is onze kerstwens om deze wens werkelijkheid te laten worden hebben wij uw hulp nodig. Het stuk land is 50% groter dan onze eigen opvangcentrum. Ook zal er een omheining en veilig gemaakt moeten worden , maar daar is veel geld voor nodig!

Help ons mee dit mogelijk te maken, zodat wij in 2017 kunnen beginnen om nog meer olifanten te redden om ze een beter leven te geven, tegen zo’n kans mag en kan je geen nee tegen zeggen.

Donatie

Velden met een * zijn verplicht!

 Ik wil liever anoniem doneren!

Help de Olifant!

Dit is Kanchana

Kanchana met een grote wond op haar hoofd door mishandeling

Kancha met een grote wond op haar romp

Kanchana met een grote wond op haar poot veroorzaakt doordat zij aan de ketting vast lag. Lees het verhaal van Kanchana. Meer>>>>
“in memory of Kanchana and those never stood a chance”