Save The Moonbears
Sweden Nederlands

Nieuws 2015

Nieuws 2015 » Dank u wel
Dank U wel dat U zoveel geld gegeven heeft naar aanleiding van onze oproep “Verdubbel Uw donatie.” Doordat U naar ons pleidooi geluisterd en met mededogen gehandeld heeft, hebben we nu ons doel bereikt. Samen met talloze dierenvrienden over de hele wereld, mensen die, net als wij, dromen van een liefdevollere toekomst voor de dieren in Azië, hebt u namelijk $ 250.000 gedoneerd!
 
Uw gift is reeds dollar voor dollar verdubbeld! Een klein aantal gulle gevers heeft alle bedragen die na de oproep voor de dieren waren gedoneerd verdubbeld tot een totaalbedrag van $ 500.000! Ik kan U niet genoeg bedanken dat U onze oproep ter harte hebt genomen, en dat U ons geholpen hebt toen we die hulp het hardste nodig hadden!
 
Uw gift betekent de wereld voor de dieren. We kunnen nu Uw bijdragen verdubbelen voor die dieren die onze hulp het hardst nodig hebben: de beren in onze reservaten in China en Vietnam, de beren die nog in de galboerderijen gevangen zitten, de katten en honden, gestolen van hun eigenaren voor de verschrikkelijke vleesmarkten, en de wilde dieren, gekooid in dierentuinen en gedwongen om joelende menigten te amuseren.
 
Hieronder staan een aantal resultaten die we sinds begin 2014 bereikt hebben. Zonder U zouden we geen ervan hebben kunnen realiseren!
 
1 We hebben cursussen in dierverzorging gegeven aan ruim 700 personeelsleden van dierentuinen, om het welzijn van de gekooide dieren te verbeteren.
2 We hebben de blinde beer Hector in ons opvangcentrum in Vietnam het gezichtsvermogen teruggegeven.
3 We hebben 500.000 mensen bereikt met onze acties om de bewustwording ten aanzien van dierenwelzijn te stimuleren.
4 Onze Dr. Dogs wist 14.000 mensen er nog eens extra van te doordringen dat honden onze vrienden zijn en niet ons voedsel.
5 Onze campagnes tegen het laten optreden van dieren bereikten meer dan 24 miljoen Chinezen.
 
Wij zijn U zó dankbaar dat U ons in staat heeft gesteld door te gaan met ons werk. Dank zij Uw donaties kunnen wij met vertrouwen het Nieuwe Jaar ingaan, wetende dat onze inspanningen voor de dieren met grote belangstelling worden gevolgd. Dit jaar wordt een jaar van nieuwe uitdagingen voor Animals Asia, maar het besef dat U ons steunt maakt een groot verschil en geeft ons veel vertrouwen. Ik dank U dan ook uit de grond van mijn hart namens alle medewerkers van Animals Asia en in het bijzonder namens de dieren die door U geholpen zijn!
Ik beloof U dat wij U op de hoogte zullen houden.
 
Met berenknuffels,
 
Jill Robinson,
Oprichter en CEO