Save The Moonbears
Sweden Nederlands

Nieuws 2015

Nieuws 2015 » Beste dieren vrienden,
Hartelijk dank voor Uw handtekening onder onze brief aan de Premier van Vietnam. U heeft ons daarmee geholpen de situatie van deze beren te maken tot iets dat alle Vietnamezen aangaat!
 
Op 29 januari ontvingen wij het droevige bericht dat 18 beren op de boerderij van Cau Trang Bear gestorven zijn – er zijn er nu nog 9 in leven. De dood van de 18 beren was wreed en zinloos, daar de eigenaar van de boerderij ervoor koos om ons aanbod om de dieren te redden niet aan te nemen en zo  de dieren te laten sterven. Toch zijn de ogen van de hele wereld, dankzij de petitie die U ondertekende, nu gericht op de Vietnamese provincie Quang Ninh. De wrede dood van de beren blijft een tragedie, maar deze wreedheden spelen zich niet langer in het verborgene af. De wereld is alert.
 
We ontvingen de mededeling dat de druk effect sorteert en dat de autoriteiten opdracht hebben gekregen de zaak te onderzoeken.
 
We moeten de dieren zo spoedig mogelijk in ons reservaat opnemen en alles in het werk stellen om te maken dat onze boodschap luid en duidelijk bij de Premier in Hanoi overkomt. De situatie is nijpender dan ooit. Vraag Uw vrienden alstublieft om ook te tekenen. U kunt dit doen via  e-mail sturen, met bij de petitie de link: www.animalsasia.org/savehalongbears. Uw steun wordt zeer gewaardeerd. We houden U van elke stap in de ontwikkeling op de hoogte.