Foto's Sponsorloop en andere acties

City-Pier-Loop

Op woensdag 13 maart jl. werd in Den Haag de City-Pier- loop gehouden, een jaarlijks terugkerend evenement waar veel volwassenen en veel kinderen aan meedoen. Twee kinderen van de  Montessori-Basisschool Waalsdorp organiseerde een sponsorloop voor de galberen. Het  bedrag wat zij opgehaald hebben was maar liefst 1.100 Euro! Hartelijk bedankt!!

 

Actie"Een aardig plan" groep B5
 

De Zonnewijzer uit Heerlen heeft geld ingezameld voor de maanberen. Het bedrag wat zij hebben opgehaald is 146,- Euro! Het thema van deze school was: het maken van ‘Een aardig plan’. Klas B5 koos als ‘Een aardig plan’ om geld in te zamelen voor de stichting die zich inzet voor het redden van maanberen in gevangenschap.
 
Iedereen die hieraan heeft meegewerkt, en vooral groep 5B: Hartelijk bedankt, ook namens de beren!!

 

Erasmusloop Lisan.

Lisan heeft binnen een uur 10 kilometer gelopen voor de maanberen, en de opbrengst was 210,00 Euro!. Wij willen haar dan ook heel hartelijk bedanken voor haar grootse inzet! Zij heeft dit helemaal alleen gedaan! Hartelijk bedankt Lisan, ook namens de beren!

Linsey heeft gecollecteerd voor de beren, samen met haar vriendinnetje sponsort ze een beer, en samen met haar broertje gaat ze zich inzetten voor de galberen!

Sponsor run and other actions.