Vrijwilligers

Gebed voor de beren.

Tijdens een mis bidt de pastoor voor de galberen.

Statiegeldzuil

Anita en Ans mochten een statiegeld zuil plaatsen bij een supermarkt bij hen in de buurt.
Ciska plaats een statiegeld zuil bij Albert Heijn in Zoetermeer.

Benefietconcert

Maddy Griffioen organiseert een benefietconcert voor de beren; het bedrag wat zij heeft opgehaald is 1.250 euro.

Cheque in ontvangst nemen.

Studenten van de opleiding  Dierverzorging & Wildlive uit Zwolle hebben besloten om voor het project 'mini-onderneming' een product te ontwikkelen waarvan de opbrengsten aan Stichting Save The Moonbears werd overgedragen. AriĆ«nne van Rijthoven en Ciska de Hilster mochten deze cheque in ontvangst nemen. De studenten hebben een bedrag  bij elkaar  verzameld van maar liefs 662,17 Euro! Wij willen dan ook iedereen hartelijk bedanken voor de geweldige inzet voor de beren!  Ook Groene Welle hartelijk bedankt! Mede namens Animals Asia die met dit bedrag heel erg blij zijn. Stiching Save The Moonbears heeft het bedrag overgemaakt naar Aninimals Asia.

Gorinchem.
Leida uit Gorinchem van het snoepwinkeltje Kiekeboe heeft op 7 Mei  jongstleden met haar snoepkraam  gestaan voor Stichting Save The Moonbears. De opbrengst daarvan was 43,00 Euro! Hartelijk bedankt voor je inzet, Leida!
 

Schilderij.
Dit  geweldig -mooie schilderij is gemaakt door kunstenares Christianne Weile, zij is een fantastische kunstenares. Zij is in Duitsland geboren, en woont nu al meer dan 10 jaar op Gran Canaria . Dit schilderij is gemaakt voor de veiling; mensen kunnen bieden en de opbrengst gaat naar Animals Asia.

Yoga voor de beren geen foto bedrag was 200 euro.

Verjaardagsgeld.

Onze collega Maddy Griffioen neemt een grote donatie in ontvangst van een dierenvriend, die zijn verjaardagsgeld doneert aan de beren. Het bedrag was 1500 euro!

Collectenbus.

Bij het Dierenparadijs in zoetermeer heeft twee jaar een collectebus gestaan.

Oliebollen bakken voor de beren! De opbrengst: 75 euro! Hartelijk dank voor jullie inzet voor de beren!

Volunteers who have raised money for the bears.