Hondenboerderij

SLOOP VAN HONDENBOERDERIJ/-SLACHTHUIS

31 augustus 2017: We hebben een hondenfarm/-slachthuis in Zuid-Korea gesloten!  De kooien zijn leeg, en U kunt hier zien hoe we die allemaal vernietigd hebben. De bevrijde dieren zijn onderweg naar de dierenarts voor een medische behandeling. Toen we nog eens voor controle langs de lege kooien liepen, ontdekten we nog een jong geitje dat zich verstopt had. Het diertje is nu veilig en zal voorlopig in een houten schuur  worden gehuisvest, totdat we een reservaat vinden waar het (met de andere geiten) terecht kan.

 

De dieren – ongeveer 60 tot 70 honden en 8 geiten -  zaten opgesloten in een hondenvlees-boerderij annex slachthuis op de grens met Busan, Zuid-Korea, een bedrijf waar ruimte is voor wel 1000 dieren.

 

Ik vloog vandaag terug, speciaal voor deze redding. Ik wilde erbij zijn, samen met de anderen de dieren uit hun ellendige gevangenissen weghalen. Deze boerderij heeft meer dan 20 jaar bestaan. Na 6 maanden van onderhandelen werd tenslotte besloten de boerderij te sluiten. We hebben niet alleen de dieren gered, maar ook alle kooien vernietigd, zodat het nu zeker is dat hierin geen dieren meer zullen sterven. Het was de enige manier om hiervoor te zorgen.

Steun en help Marc mee om nog meer honden te redden !