Mijn naam is Bear

24 mei 2017 - Gisteren werd ik, samen met nog 5 katten en 10 andere honden, uit de vleesmarkt van Gupo bevrijd door Marc Ching en de Animal Hope en Wellness Foundation. Bij zijn gesprek over de nieuwe bestemming van deze markt, vroeg Marc toestemming om de dieren mee te nemen als teken van de goede wil van de bezitters en in het kader van de op handen zijnde nieuwe bestemming van de markt.
 
Bij de dierenarts kregen we een eerste onderzoek, onze wonden werden bekeken en er werden medische aantekeningen van gemaakt. En we werden gescand voor het inbrengen van microchips.
 
Ik kan op geen stukken na beschrijven welke gevoelens over mij kwamen, toen ik ging beseffen dat ze mijn eigen baasje gevonden hadden, dat ik dicht bij de dood was geweest, maar nu uiteindelijk echt gered was. Dit is het waarvoor Marc en andere activisten zo hard vechten om een wetgeving erdoor te krijgen: omdat wij gestolen zijn, geroofd uit de tuinen van onze eigenaren, en gemarteld.
 
Marc Ching: “Woensdag zullen de eigenaren van Bear hem per vliegtuig komen ophalen. Ze vertelden dat Bear een maand tevoren was gestolen, weggesleept uit hun tuin, toen ze hem naar buiten hadden gelaten. Ik had niets liever gewild dan de hereniging van Bear met zijn familie bij te wonen.  Maar daar is geen tijd voor. Over minder dan een maand begint het Hondenvleesfestival in Yulin al, en onze ontmoeting met de gemeentelijke autoriteiten zal aanstaande  vrijdag al plaatsvinden. Dus helaas……..”

Doneer

 

Steun en help Marc mee om nog meer honden te redden !