Pinn

Mijn naam is Pinn.

Ik ben bevrijd uit een slachthuis op Gupo Meat Market in Busan (Zuid-Korea)! Een paar maanden geleden werd ik gered door Marc en de Animal Hope and Wellness Foundation (AHWF).
Aangezien Marc de slachters heeft ontmoet om met hen te spreken over het komende AHWF-revitaliseringsproject, werd ik bevrijd, samen met achttien andere honden, als bewijs van goede wil om te laten zien dat het toch mogelijk is om samen met de tegenstander tot een positieve verandering te komen.

Ik heb de laatste twee maanden vanwege mijn slechte gezondheidstoestand bij de dierenarts doorgebracht. Daarna ben ik eindelijk over zee naar Amerika gevlogen. Huisdieren zoals ik zijn weggekaapt van hun families, overal en overal in Azië. Gekidnapt uit achtertuintjes, ontvoerd uit geparkeerde auto ' s.

Het is moeilijk om het verlies te beschrijven. Om alles te hebben verloren wat je had: je familie, je identiteit, je naam. Marc spreekt met me over de littekens die ik door dit verlies heb opgelopen, en zegt dat het in het leven er niet om gaat deze te verwijderen, maar over de manier waarop we ze dragen.

Op dit moment ben ik klaar voor adoptie bij de AHWF, waar je honderden honden zult vinden met verhalen zoals die van mij. Het motto van Marc is: “Spreek de waarheid, wees de stem van de stemlozen. Gebruik je verhaal als een baken.”

Steun en help Marc mee om nog meer honden te redden !