Michael Chour redt honden in Thailand!

Michael Chour was dokter in Frankrijk, en heeft alles aan de kant gezet om zich te ontfermen over de straathonden in Thailand. Toen de hondenvlees-handel in Thailand was afgeschaft, openden de slachthuizen hun deuren en lieten ze alle honden los, ze moesten zich maar zien te redden en voor zichzelf opkomen. De lokale bewoners gedroegen zich wreed jegens de dieren en hakten op hen los. Mike, daarentegen, heeft  ze 13 jaar lang te eten gegeven en alles geleverd wat op medisch gebied nodig was.  Hij had – en heeft nog – 500 honden, waarvoor hij de volle verantwoordelijkheid draagt.
Dit jaar is hij begonnen met de bouw van het asiel “De Blauwe Droom”, waar de honden die er het slechtste aan toe zijn worden opgenomen. Hij voorziet nog steeds de zwerfhonden van voedsel en als het asiel eenmaal klaar is, zal er voor alle dieren opvang zijn
.
Mike besteedt 22 uur per dag aan dit werk en legt 80 mijl af om onderweg eten aan de dieren te brengen.
 
Hij bevrijdt ook voor consumptie bestemde honden in Cambodja, waar de hondenvlees-handel nog steeds wettelijk is toegestaan. Ons doel is om de geredde honden per vliegtuig naar allerlei delen van de wereld te vervoeren. Onze eerste twee jonge honden gaan binnenkort naar het Verenigd Koninkrijk. En zo zullen we er nog veel meer aan een beter leven helpen!

Michael Chour

 

Meer

 

Donate by Paypal