COMEDY-NIGHT T.B.V. SAVE THE MOONBEARS

Maarten Willemse organiseert een comedy-night ten bate van Stichting Save The Moonbears.

Maarten is 41 jaar, heeft een zoon, tweede kind op komst, en hij is vegetariër. Als puber was hij al gek op de natuur, en ging dan ook veel naar natuurkampen. Hij is al jaren vrijwilliger  bij  Sea Shepherd in België. Hij heeft een hond uit het asiel, legkippen uit een legbatterij en een kat. “Dieren en de natuur zijn mijn alles”, zegt hij, “en de opvoeding van mijn zoon draait dan ook om respect voor de dieren en de natuur. Ik heb  enkele jaren geleden een documentaire gezien over de galberen en dat is altijd bij mij blijven hangen. Vandaar dat ik naar jullie op zoek ben gegaan en bij jullie ben uitgekomen.”

 

“Een comedy-night ten bate van Stichting Save The Moonbears!” luidt zijn reclametekst. “Deze stichting steunt en helpt de galberen in China en Vietnam, de beren in Thailand en honden en katten in Azie. Ze wil meer bekendheid geven aan dit vreselijk dierenleed en via donaties financiële ondersteuning aan de betreffende organisaties bieden. De missie is het verbeteren van de levenskwaliteit van de beren in Azië, het stoppen van dierenleed en het aanleren van respect voor dieren.”

 

Niemand minder dan Kamal Kharmach komt optreden. Hij had een indrukwekkende passage in “De Slimste Mens Ter Wereld” en gaat dit jaar door Vlaanderen toeren. En hij houdt halt in Bel!

Tickets (á € 15) zijn vanaf 17 juni te verkrijgen Kaartverkoop is in de Kleine Volmolen en in de Wolwinkel Markt in Geel. U kunt ook via Maarten Willems kaarten bestellen. Of  Mail naar maarten.willems@hotmail.com . Vrijdag 8 september van 20:00 tot 01:00 uur. PC Geel-Bel Wijdbos 39 2440 Geel