Animals Asia roept supporters op om mee te doen de laatste galberen in Vietnam te redden.

Veel van onze supporters doen graag een stapje extra en doen iets geweldigs voor de beren op of rond Moon Bear Day, een jaarlijks evenement dat op 8 augustus wordt gehouden ter gelegenheid van de oprichting van Animals Asia. Deze Moon Bear Day bestaat Animals Asia 25 jaar, dus als je een idee hebt voor een inzamelingsactie, is er geen beter moment om te beginnen.

Als je wilt helpen om het bewustzijn en de steun van je vrienden, familie en collega's te vergroten, kun je je eigen geldinzamelingsevenement opzetten


Onze supporters zijn echt heel belangrijk voor Animals Asia en we zouden het niet voor elkaar hebben gekregen zonder de hulp van onze supporters om een einde te maken aan de berengalindustrie in Vietnam.
Uit het diepst van ons hart, en alle beren die je hebt gered en nog meer zal gaan redden... Dank je. Samen zorgen we ervoor dat er geen beer meer achterblijft.


Doorheen de geschiedenis van Animals Asia hebben onze supporters alles wat we doen mogelijk gemaakt. Ze hebben ons de kracht gegeven om door te gaan in onze donkerste en meest uitdagende tijden, en hebben hun tijd, geld en stem gegeven om ons te helpen om ons oorspronkelijke doel te bereiken...
Om een einde te maken aan de wrede en onnodige praktijken van het aftappen van berengal.

En terwijl we de grond inslaan op ons nieuwe reservaat en ons voorbereiden om de laatste beren op galboerderijen in Vietnam te redden, hebben supporters van over de hele wereld bewustzijn en fondsen geworven om ervoor te zorgen dat we de finish halen en voor altijd een einde maken aan de berengalindustrie in Vietnam.
Een wereldwijde beweging van gepassioneerde supporters
De manieren waarop onze supporters geld hebben ingezameld en bewust zijn gemaakt, zijn net zo gevarieerd en interessant als ze zijn! Sommigen hebben - letterlijk -  halve marathons, virtuele marathons en hele marathons gelopen en 100 km rennen in 30, 20 of 15 dagen!
Anderen hebben Bear Bq’s georganiseerd met heerlijk veganistisch eten, terwijl sommigen hun vrienden en familie hebben gevraagd om te doneren aan Animals Asia in plaats van verjaardagscadeautjes.