Beste dierenvrienden,

Allereerst willen we u nog een voorspoedig en gezond 2020 toewensen!
Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief met de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Wij willen u heel hartelijk bedanken voor uw grote inzet voor de galberen! Zoals u misschien al weet of heeft gelezen, gaat het vanaf dit jaar gebeuren: Animals Asia gaat beginnen met het bevrijden van de 800 galberen in Vietnam! Dit gaat ongeveer twee jaar duren. Het is natuurlijk een zeer omvangrijke  reddingsactie, en deze beren moeten ook alle 800 geplaatst worden! Er zullen in 2020 dan ook veel verzoeken om steun komen voor het bevrijden van de beren, want er moet ook weer bijgebouwd worden op het berenopvangcentrum in Tam Dao. Wij hopen dan ook dat u ons voor dit gigantische reddingsplan ook in 2020 blijft steunen!
 
In 2019 hebben wij dankzij uw steun 7000 euro naar Animals Asia kunnen overmaken. Misschien vindt u dat niet veel, maar voor ons is het een groot bedrag! Wij zijn geen grote stichting en doen dit op vrijwillige basis. Wij steunen Animals Asia al bijna 12 jaar, en hebben ook persoonlijk contact met deze organisatie. Ikzelf, Ciska de Hilster, heb oprichtster en CEO Jill Robinson al 7 of 8 keer  ontmoet. Ik ben ook in Vietnam geweest (uit privé-middelen!) en in het berenopvangcentrum. Deze organisatie is de beste en eerlijkste stichting die ik heb ontmoet, daarom blijven wij hen ook steunen tot de laatste galbeer gered is. Inmiddels hebben wij sinds de oprichting van onze stichting al ruim 190.000 euro aan Animals Asia gedoneerd! Wij hopen dan ook dat u ons wilt blijven steunen!
 
Honden
Soms krijgt u ook een nieuwsbrief over de honden en katten in Azië, maar soms ook in Europa. Zo redt Animals Asia niet alleen de galberen, maar helpt ook honden en katten uit de vleesindustrie. En ook  Save Koran Dogs in Zuid-Korea, en Animal Hope and  Wellness Foundation (met een asiel voor uit de vleesindustrie geredde honden in China) houden zich daarmee bezig. Ook steunen wij Animal Aid  Unlimited in India in hun zorg voor zwerfdieren. Deze 4  organisaties die in Azië werkzaam zijn hebben wij als zeer betrouwbaar ervaren en we hebben er persoonlijk contact mee. Soms steunen wij ook een actie binnen Europa als de nood daar erg hoog is.
Wij willen u heel hartelijk bedanken, ook namens de dieren, voor de geweldige steun die u in 2019 weer heeft gegeven.