Dringende oproep

Twee beren hebben nu direct onze hulp nodig! We hebben nog geen foto’s van deze beren en we weten nog weinig bijzonderheden....., maar het enige wat we wél weten is dat zij zo snel mogelijk hulp nodig hebben! Wanneer oproepen zoals deze binnenkomen, moeten we snel handelen. De boer kan op elk moment zich bedenken en de beren weer doorverkopen, zodat de dieren van de ene ellende in de andere terechtkomen! Daarom vragen wij u dringend om ons te helpen deze beren te redden!

De twee beren zitten al meer dan tien jaar opgesloten met een stalen katheter in hun buik, die recht in de galblaas zit, zodat de boer makkelijk gal af kan tappen. Een zeér pijnlijke geschiedenis!Wij hebben ze de namen Bazan en Wendles gegeven. Hun eerste namen ooit, en het zal de eerste stap zijn op een lange weg naar een vrij en gelukkig bestaan!

We hebben al zóveel aan u te danken! Zonder uw steun hadden wij niets kunnen bereiken! Door uw vrijgevigheid hebben wij ook Nelson van dezelfde galboerderij kunnen redden (zie foto links boven).
De meeste beren die wij redden hebben nog nooit een dierenarts gezien. Een gift van u zal ons helpen in de kosten van de redding, chirurgie, medicatie om hun pijn te verzachten en een langdurig revalidatie-proces om hen te helpen hun jarenlange trauma te overwinnen.

P.S We houden u op de hoogte over deze noodsituatie van de berenredding, maar wij hebben nú dringend uw hulp nodig om Bazan en Wendles een goed leven te geven, want dát verdienen ze, na alle doorstane ellende! Ze hebben al zoveel meegemaakt....... ! We moeten zo snel mogelijk handelen en de beren daar weghalen om ze in veiligheid te stellen, voordat het te laat is….  Wilt u ook mee helpen? Alstublieft, doneert u vandaag nog  voor de redding van deze beren.....!

Doneer