Busan

We kwamen in Korea om samen te werken met wetgevers, om aandacht te vragen voor ons wetsvoorstel en om daar pleitbezorgers voor te zoeken. Wij namen helpers vanuit het Congres mee naar de honden-fokkerijen en naar de slachthuizen om de rauwe werkelijkheid voor het voetlicht te brengen en de wreedheden te laten zien die deze honden moeten doorstaan.
In een van de boerderijen was de eigenaar bereid een afspraak te maken dat hij het slachten zou ruilen voor een humaan bedrijf, waarbij geen dieren gedood worden. Deze boerderij bestaat al meer dan 20 jaar
Ik blijf hier nog 1 dag.
Wij hebben een bijzonder zware taak op onze schouders genomen, en het kleine team waarover we beschikken doet alles wat het kan om een tijdelijk onderkomen te vinden voor 87 dierenToen we aankwamen was een vrachtwagen met 100 honden op weg naar de markt. Met de laatste geluiden van stervende honden, geluiden die nooit gehoord zullen worden.  
We hebben gezorgd voor een bulldozer en voor een team om het slachthuis te vernietigen. Alles wat we nodig hebben is een onderkomen voor de dieren, voor de laatste minuten.”

Nieuws !