Openings educatie-centrum AHWF

8 april 2018 -

Marc Ching bij Suki Su in het asiel waar vandaag het Educatie-centrum wordt geopend.

Marc Ching: “Sinds het begin van onze reddingsacties uit de hondenslachthuizen, was één van de weinige grote verheugende gebeurtenissen die ik heb gehad, de opening van ons Educatie-Centrum in Changsha, China. De eerste schoolbus die aankwam..... De eerste glimlach die op ons gezicht stond..... Het eerste kind dat ons centrum binnenstapte.....Het eerste hart, dat ging kloppen voor de honden.....

 

We kunnen in het leven nooit het verleden uitwissen en ongedaan maken, maar wat we wel kunnen en moeten doen is: nooit opgeven, en vast geloven dat de mensheid kan veranderen. Zo kunnen we het grootste verschil maken. Opvoeding en onderwijs, dát is nodig! Dát is de grootste bepalende factor van wat voor mens we worden. Leer de kinderen liefde in plaats van geweld! Leer hen mededogen te hebben met dieren in plaats van hen te leren hoe je dieren moet eten. Als een gemartelde hond in staat is de mens te vergeven, dan is er uiteindelijk hoop voor alles.

 

Dank je, Suki Su, en iedereen die betrokken is bij het realiseren van deze droom..... Een goede toekomst voor de dieren, hopelijk mag dit centrum er deel van uitmaken.

Nieuws !