Hoe het allemaal begon.

Oprichter van Animal Hope and Wellness Foundation, Marc Ching, is expert op het gebied van algehele voeding voor dieren. Hij begon met het opzetten van de stichting in 2011, toen hij besefte dat hij zijn capaciteiten kon gebruiken om de conditie van noodlijdende, misbruikte en verwaarloosde dieren te herstellen en hen in tehuizen onder te brengen.

Op een dag, in 2015, hoorde hij over het Hondenvlees-Festival in Yulin, en hij besloot om daarheen te reizen om er meer van te weten te komen. Bij aankomst bleek hem dat de toestanden veel erger waren dan hij zich had kunnen voorstellen. “De mishandelingen zijn zo onmenselijk en zo barbaars, dat ze niet te vergelijken zijn met wat dan ook hier in Amerika.” Bij zijn thuiskomst wist Marc dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn.

Help mee Marc heeft onze hulp heel hard nodig.

Stop dit dierenleed.

Je kunt ons al steunen vanaf 5 euro per maand. Met jouw bijdrage maken we het verschil in de levens van vele honden in nood. Deze dieren hebben jou nodig om voor ze op te komen. Steun ons werk voor de honden en katten in Azië vandaag nog. Word donateur van Stichting Save The Moonbears.

Red samen met ons de honden in China in nood.

Dank je wel!

Doneer