Animals Asia

Animals Asia opgericht door Jill Robinson.

Jill werkte 11 jaar  voor de (IFAW) Internationaal Fonds voor Dierenwelzijn. Zij verliet Engeland voor Hong Kong rond 1980 omdat zij gevraagd werd om te werken als adviseur voor de IFAW. Waarbij zij zich richten op de markten van China en Zuid- Korea waar honden en katten verkocht worden voor te eten. Zij startte toen een project op dat heet Friends Or Food, vrienden of eten. Zij gaf lezingen op scholen en bezocht de ziekenhuizen.

Beerboerderijen.
Jill hoorde veel praten over beerboerderijen en besloot een keer mee te gaan als toerist naar een beerboerderij. Daar waar zij waren aangekomen met de groep dwaalde jill van de groep af en kwam bij toeval in een betonnen kelder terecht. Wat zij daar toen zag was heel erg schokkend, hoe de beren daar gevestigd waren het leek voor jill wel een horrorfilm waar zij in terecht kwam. Voor dat de groep haar zal gaan missen lukte het haar om nog snel foto’s te maken van deze lijdende beren, om ze te laten zien als bewijs van deze wrede praktijken aan de dierenorganisaties. Als een van de beren een poot naar haar uitsteekt en zij die zomaar vast kan pakken, zonder dat haar arm er afgerukt wordt, waar de beer het volste recht aan toe had, neemt zij een besluit om dit leed te gaan bestrijden voor de vrijlating voor al deze beren. Zij richten toen Animals Asia op met de doelstelling de beerboerderijen te sluiten.

In juli 2000 tekent China’s Wildlife Conservation Association een overeenkomst met AAF om 500 beren te bevrijden. AAf werkt nu met de overheid om de boerderijen te sluiten . De boeren krijgen ondersteuning bij het zoeken van ander werk. De regering heeft beloofd om geen nieuwe vergunningen meer te verstrekken. Maar er zitten nog steeds 7000 tot 10.000 beren opgesloten in boerderijen.

Stop dit berenleed.

Je kunt ons al steunen vanaf 5 euro per maand. Met jouw bijdrage maken we het verschil in de levens van 11.000 galberen in nood. Deze dieren hebben jou nodig om voor ze op te komen. Steun ons werk voor de beren vandaag nog. Word donateur van Stichting Save The Moonbears.

Red samen met ons galberen in nood.

Dank je wel!

Doneer

Beren in Vietnam
Beren in China
Meer geredde beren