5 beren gered

Datum
29 oktober 2023
Geschreven door
Ciska

Deel deze pagina

Deze redding betekent dat er weer een berenboerderij voorgoed is gesloten. En we zijn een stap dichter bij het voor eens en voor altijd beëindigen van de berengalteelt in Vietnam. De lokale gemeenschappen, de overheid, onze reddingsteams voor beren en nu ook de berenboeren werken samen om een ​​einde te maken aan deze verschrikkelijke, onnodige industrie.

Animals Asia heeft vijf maanberen gered uit een galberenboerderij in de buurt van Hanoi, Vietnam. Nog maar een paar jaar geleden zou het ondenkbaar zijn geweest om dit te kunnen bereiken en deze beren te redden. Maar vandaag hebben we, dankzij uw voortdurende steun, vijf dierbare zielen gered van de pijn en het lijden die ze twintig jaar lang hebben doorstaan . Deze redding betekent dat er weer een berenboerderij voorgoed is gesloten. En we zijn een stap dichter bij het voor eens en voor altijd beëindigen van de berengalteelt in Vietnam. De lokale gemeenschappen, de overheid, onze reddingsteams voor beren en nu ook de berenboeren werken samen om een ​​einde te maken aan deze verschrikkelijke, onnodige industrie.

Maar we zijn nog niet klaar

Er zijn nog honderden beren zoals deze prachtige wezens die nog steeds moeten worden gered, en we bouwen ons tweede opvangcentrum in Vietnam om ervoor te zorgen dat we ze allemaal zo snel mogelijk naar huis kunnen brengen. We hebben deze beren Dawn, Noon, Twilight, Midnight en Chronos genoemd,  om ons er constant aan te herinneren dat er elke minuut, dag en nacht, beren zijn die nog steeds lijden, die ons nodig hebben.Ons reddingsteam staat altijd klaar om deze wanhopige beren te hulp te schieten, maar jij bent het die dit allemaal mogelijk maakt. Bedankt dat je nooit hebt gewankeld in je steun. Met u aan onze zijde zullen we nooit stoppen totdat we ervoor hebben gezorgd dat er geen beer meer achterblijft.   DONEER>>>

 

 



« Vorige | Terug | Volgende »