Kliniek voor mensen en dieren Thailand (PAT) helpt straatdieren

De kliniek People And Animals Thailand (PAT) bevindt zich tussen Hua Hin en Cha Am. De kliniek is speciaal opgezet om de overbevolking van straatkatten en -honden in het gebied op humane wijze te beheersen.

Elk jaar worden er miljoenen kittens en puppy’s geboren in de straten van Thailand. Helaas zullen de meesten van hen niet de eerste paar levensweken overleven. De meerderheid zal bezwijken aan honger, ziekte, verkeersongevallen of andere verschrikkelijke sterfgevallen.

Via ons sterilisatie-/castratie- en vaccinatieprogramma is het ons doel om het lijden van straathonden en -katten te verminderen. Als er minder dieren op straat geboren worden, zullen er ook minder dieren geboren worden in een kort leven vol ellende.

People and Animals Thailand is een gratis sterilisatie- en castratiekliniek voor de regio's Phetchaburi en Prachuap Khiri Khan. Met een speciaal gebouwde operatiekamer, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne anesthesie- en chirurgische technieken, kan het team ongeveer 200 tot 300 straatdieren per maand ontsmetten en vaccineren.

PAT is een non-profitorganisatie die volledig afhankelijk is van donaties. Als u wilt helpen straatdieren in Thailand te helpen, kunt u een donatie doen op de website van PAT.

Hoe kunt u helpen?

Maak een donatie aan de kliniek People And Animals Thailand.
Adopteer een straatdier uit de kliniek.
Word vrijwilliger bij de kliniek.
Samen kunnen we het verschil maken voor straatdieren in Thailand.

 

Elke bijdrage is belangrijk! U kunt de straathonden en -katten in Thailand helpen door een eenmalige of maandelijkse gift te geven

Of u nu een kleine of grote gift geeft, elke bijdrage is belangrijk. Met uw steun kunnen we samen een verschil maken voor de straathonden en -katten in Thailand.

Alvast bedankt voor uw vriendelijkheid!