Stichting Save The Moonbears redt twee maanberen in Thailand.

Dankzij de snelle actie van Stichting Save The Moonbears zijn twee Aziatische zwarte beren gered uit een gesloten dierentuin in Thailand. De beren werden aangetroffen in erbarmelijke omstandigheden en hadden dringend hulp nodig.

Noodoproep van Wildlife Friends Foundation Thailand

Save The Moonbears werd via Facebook gealarmeerd door de Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT). De dierentuin waar de twee beren zaten was al gesloten, waardoor de beren zonder voedsel, water of medische zorg achterbleven.

Snelle reddingsactie dankzij donateurs

Met de gulle steun van donateurs kon Save The Moonbears de beren vrijkopen en laten transporteren naar het opvangcentrum van WFFT in Thailand. Daar worden ze medisch onderzocht en krijgen ze de nodige verzorging.

Edwin Wiek, oprichter van Wildlife Friends Foundation Thailand:

"We zijn enorm dankbaar dat we de twee beren konden redden. Dit was alleen mogelijk dankzij de onmisbare steun van onze donateurs."

De strijd gaat verder

Helaas zijn er nog steeds veel beren in Thailand die in gevangenschap leven en mishandeld worden. Save The Moonbears zet zich onvermoeibaar in voor de bevrijding van deze beren en een betere toekomst voor alle maanberen.

Help mee!

U kunt Stichting Save The Moonbears helpen door te doneren. 

........! Dit is het bericht dat wij terugkregen uit Thailand: “I would like to give a special ‘thank you’ to the Dutch Foundation Save the Moonbears, who donated USD 850 to speed up the rescue of the bears!”   Zonder uw steun was dit niet mogelijk geweest.

WFFT verricht heel goed werk voor de dieren! Oprichter Edwin Wiek woont al meer dan 24 jaar in het land. Maar er moet nog veel gebeuren. Er zitten nu 29 beren in het opvangcentrum. Zij hebben medicatie, verzorging en eten nodig. Uw steun blijft dan ook hard nodig!