AURORA's  REDDING

Toen  ze nog maar enkele uren bevrijd was van vijftien jaren durende verwaarlozing als exotisch huisdier, heeft zonbeer Aurora voor het eerst vriendelijkheid geproefd en ze is verbaasd nu ze ervaart hoe lekker dat smaakt! Ze heeft waarschijnlijk haar hele leven nooit watermeloen gekregen, maar ze weet nu dat dat een echte lekkernij is en aan haar gezichtsuitdrukking kun je zien hoeveel dit eenvoudige gebaar van haar verzorger voor haar betekent! In al die jaren van eenzaamheid moet ze er zeker duizend keer naar verlangd hebben om op een dag die verschrikkelijke kooi achter zich te laten. Ze zal inmiddels de hoop wel hebben opgegeven, maar vandaag is haar wens dan eindelijk vervuld!
 
Aurora is nu op weg naar huis, en niet alleen maar voor vakantie. We zullen Aurora haar hele verdere leven verzorgen. Voortaan zal ze elke dag doorbrengen met ruimte om te spelen, met vriendjes bij wie ze zich kan aansluiten, kortom met alles wat ze nodig heeft, nadat ze uit de wilde natuur was weggeroofd en jarenlang allerlei kwellingen heeft moeten doorstaan. Vandaag heeft Aurora haar leven teruggekregen!  
 
Ze zal nog veel wonderlijks ontdekken, iedere dag zal haar leven prettiger worden. Maar we moeten er eerst voor zorgen dat ze volledig herstelt.
 
Er  staat nog heel wat op ons programma. Het team brengt de nacht door in de Zuid-Vietnamese stad Bien Hu. De komende dagen zullen ze een reis van 1500 km maken, over de hele lengte van het land, naar ons bevrijdings-centrum in Tam Dao, bij Hanoi.
U kunt de thuisreis van Aurora en de feestelijke aankomst van het team volgen via de tijdlijn en de social media. Volg de redding klik hier>>>>>
En als u het kunt, stuurt u ons dan hulp voor Aurora, want de kosten……….! Niet alleen om haar uit de kooi weg te halen en het vervoer naar haar nieuwe tehuis, maar ook het werken aan haar gezondheid, de verrijking van haar omgeving waardoor ze zal kunnen spelen en klauteren, alles wat onontbeerlijk is om het verlies van al die jaren goed te maken, dat kost allemaal een hoop geld.
 
Niemand kan in zijn/haar eentje Aurora naar lichaam en ziel genezen, maar samen kunnen we maken dat al haar dromen werkelijkheid worden, samen kunnen we aan haar wensen tegemoet komen en haar het leven geven dat ze altijd verdiend heeft. Lees nu hoe het met Aurora gaat.