101 BEREN ZIJN THUIS. NU HEBBEN ZE UW HULP NODIG OM TE HERSTELLEN...

Al zeven jaar zorgt Animals Asia voor meer dan honderd beren op een voormalige galboerderij in Nanning, China. Tot op de dag waar wij allemaal hier bij Animals Asia (en velen van u ook!) op hadden gewacht...Eindelijk konden we de beren uit Nanning thuisbrengen in ons berenreservaat in Chengdu,  wat de grootste berenredding in de geschiedenis was. Als je de korte film hierboven hebt gezien, weet je wat een gigantische klus dit was, en hoeveel werk er nu nog nodig is om deze dappere beren te rehabiliteren en levenslange zorg te bieden. Helpt u hen op hun weg naar herstel met een donatie?

Jarenlang hebben deze arme, bange beren moeten lijden onder meedogenloze, pijnlijke galextracties. De rest van de tijd werden ze meestal achtergelaten in hun kleine metalen kooien, met een minimum aan voedsel en water en niets om hen bezig te houden.

Nu deze ex-gal beren hun betonnen gevangenis hebben verlaten en veilig door de poorten van het reservaat zijn gekomen, moeten we dringend operaties, diagnoses, hartscans en echo's uitvoeren en ze van vitale medicijnen voorzien - de kosten van het genezen van de wonden van al deze zachtaardige maanberen zijn ontmoedigend.
Ze zijn eindelijk vrij, maar wachten op genezing. Alsjeblieft, doe vandaag een dringende donatie.