Een dierentuin in Koh Samui moet zijn deuren sluiten.

De pandemie heeft verwoestende gevolgen voor mens en dier. Omdat er geen toeristen komen, hebben sommige dierenattracties moeite om hun dieren te voeden en sluiten ze hun deuren. Deze dierentuin in Koh Samui is niet langer in staat om voor zijn 11 dieren te zorgen en heeft om onze dringende hulp gevraagd. Hun toekomst ligt in de handen van supporters zoals u.

Op dit moment hebben we gewoonweg niet de middelen om deze dieren op te nemen, en tijd is van het grootste belang. Kunt u een nooddonatie doen zodat we ze allemaal of een aantal van hen zo snel mogelijk naar WFFT kunnen brengen? Het gaat om zeven apen, drie otters en een luipaardkat.
We moeten een reddingsteam samenstellen, behuizingen voorbereiden en ons vervolgens verbinden tot de levenslange verzorging van deze dieren. Het aantal dieren dat we kunnen opvangen is afhankelijk van de beschikbare donaties. Met zo weinig toeristen en vrijwilligers op dit moment, hebben we al moeite om de kosten te dekken voor het voeden en verzorgen van de ruim 700 dieren die momenteel in WFFT verblijven. U kunt ook online doneren op: Bankrekening: IBAN: NL70INGB0005759105  o.o.v. Redding 11 dieren. BIC:INGBNL2A

Velden met een * zijn verplicht!

 Ik wil liever anoniem doneren!