Wij bieden hulp aan dieren die ernstig in nood verkeren!

"Onze inzet reikt uit naar dieren in benarde situaties! Al 15 jaar lang zet Stichting Save The Moonbears zich in voor dierenwelzijn in Azië. Wij ondersteunen de galberen via de organisatie Animals Asia, die drie opvangcentra beheert, één in China en twee in Vietnam. Daarnaast bieden wij steun aan de Wildlife Friends Foundation Thailand, een organisatie die talloze dieren redt en de zorg draagt voor 900 dieren. Ze hebben ook een project opgezet genaamd People (& Animals Thailand), gericht op mens en dier in Thailand.

Ons streven is om in Nederland meer bewustwording te creëren over het schrijnende dierenleed in Azië. Door middel van fondsenwerving en donaties willen we financiële ondersteuning bieden aan de genoemde organisaties. De missie in Azië omvat het verbeteren van de levenskwaliteit van beren, honden en katten, het stoppen van dierenleed en het bevorderen van respect voor dieren.

Stichting Save The Moonbears helpt dieren in Azië die het heel erg zwaar hebben.

Gelukkig hebben wij dat niet in Nederland, maar in Aziatische landen zitten duizenden Honden opgesloten in ijzeren kooien.
Beren die in kooien zitten voor het aftappen voor hun gal.
Honden en katten die gebruikt worden voor consumptie, en een vreselijke dood te gemoed gaan.
De stichting heeft ten doel:

Het werven van fondsen voor-en het ondersteunen van organisaties die zich inzetten voor het welzijn van dieren, in het bijzonder.

Hoe werken wij:
Volledige transparantie Geen salarissen, geen kosten voor luxe kantoren. Onze acties worden zorgvuldig geselecteerd. De stichting is gecertificeerd met een ANBI-Keurmerk. Elke ontvangen donatie wordt direct doorgestuurd naar diverse goede doelen.

Persoonlijk contact:
Voor aanvullende informatie over onze doelstellingen, onze activiteiten of over alles waar je in bent geïnteresseerd, mag je ons altijd persoonlijk benaderen.
Ciska de Hilster als woordvoerster telefonisch bereiken: Tel. 06-42134596 Wilt u contact opnemen? u kunt ons mailen of bellen.

Stichting Save the Moonbears: helpt beren en honden en anderen dieren die zwaar in nood zitten!

Inleiding:

Stichting Save The Moonbears: Helpt dieren in Nood!

Introductie:

Stichting Save The Moonbears is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor het welzijn van beren en honden, evenals andere dieren in Azië die dringend hulp nodig hebben. Wij bieden cruciale financiële ondersteuning aan organisaties die actief zijn in het redden, verzorgen en rehabiliteren van dieren in nood. 

Beren:

Animals Asia Foundation, is een organisatie gevestigd in Hong Kong en Engeland. Deze organisatie redt niet alleen beren uit de berengalindustrie, maar ook hebben zij een hondenproject. Daarnaast ondersteunen we de Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT), die beren redt uit schrijnende situaties in tempels, woningen, en de berenhandel, waar deze dieren worden mishandeld en misbruikt voor berensoepproductie.

 

Waar gaat u geld heen!

WFFT Dierenziekenhuis

Het WFFT Wildlife Hospital is een voorloper in de zorg voor wilde dieren in Thailand. Het ziekenhuis werd opgericht in 2005 en heeft sindsdien honderden dieren geholpen, van gewonde olifanten tot zieke apen. Het ziekenhuis is ook open voor huisdieren en vee, en biedt zo zorg aan een breed scala aan dieren.


Animals Asia's dierenziekenhuis: een reddingsboei voor dieren in nood

Animals Asia is een internationale organisatie die zich inzet voor het welzijn van dieren, met name beren. Hun dierenziekenhuis in Vietnam is een essentieel onderdeel van hun missie. Het ziekenhuis biedt hoogwaardige veterinaire zorg aan beren, evenals andere geredde dieren zoals honden, katten en zelfs exotische dieren.