NIEUW BERENHUIS VOOR SIA

WFFT (Wildlife Friends Foundation Thailand) zorgt voor meer dan 30 sun- en maanberen die gered zijn uit extreem verdrietige en wrede situaties. Wilt u vandaag alstublieft een feestelijke gift geven zodat geredde beren als Sia en Bouncer een thuis en de zorg kunnen krijgen die zij hard nodig hebben?
 
De prachtige beren bij WFFT zijn meestal gered van de illegale handel in wilde dieren en van een afschuwelijk leven in kleine kooien. Ze zijn uit het wild gestolen en vervolgens óf illegaal als huisdier verkocht. óf opgesloten in tempels en/of afschuwelijke dierentuinen. Dan is er Bouncer (foto boven), die gevangen zat in een wrede strik. In één ogenblik verloor hij op tragische wijze niet alleen een poot, maar ook alle hoop op een leven in het wild.
 
Als gevolg van menselijke wreedheid kunnen deze beren nooit meer terug naar het wild, en zijn ze volledig afhankelijk van u en WFFT voor de levenslange zorg die ze nodig hebben.
 
Deze feestdagen hebben we dringend uw hulp nodig om een nieuw thuis te bouwen voor negen van deze beren, waaronder onze nieuwst-geredde beer, Sia.