Blog

Redding QQ 12-11-2023

Animals Asia redt de beer genaamd QQ.

In al onze jaren waarin we beren uit galboerderijen hebben gered, is het zelden gebleken dat ze een naam hebben gekregen. Maar deze keer is het anders. Dit is het verhaal van een bereneigenaar die van zijn beer houdt.
 

Help QQ en de generatie verloren beren te redden. 12-11-2023

Red de maanberen van Vietnam - Doneer nu!

In de jaren negentig ondergingen maanberen in Vietnam een duistere periode. Ontelbare beren werden als welpen uit hun natuurlijke habitat ontvoerd, ondergingen pijnlijke galextractie, belandden in circussen of werden opgesloten als exotische huisdieren.
 

Grootschalige reddingsactie ooit 4-11-2023

Help ons 35 tijgers en 18 luipaarden te redden en te herplaatsen.

Dit wordt onze meest ambitieuze uitdaging ooit, maar we hebben uw hulp nodig om dit te kunnen realiseren. WFFT is recentelijk benaderd over de sluiting van een tijger- en luipaardenboerderij in Noord-Thailand.

Buzz en Amstrong 2-11-2023

Redding Buzz en Amstrong 3 oktober 2023

Sluit je aan bij Animals Asia op deze historische dag waarop we de allereerste twee beren redden in ons splinternieuwe opvangcentrum in Vietnam. We hebben de beren liefkozend de namen Buzz en Armstrong gegeven, als eerbetoon aan de eerste mensen die ooit voet op de maan zetten. 

5 beren gered 29 oktober 2023

Animals Asia heeft vijf maanberen gered uit een galberenboerderij in de buurt van Hanoi, Vietnam. Nog maar een paar jaar geleden zou het ondenkbaar zijn geweest om dit te kunnen bereiken en deze beren te redden. Maar vandaag hebben we, dankzij uw voortdurende steun, vijf dierbare zielen gered van de pijn en het lijden die ze twintig jaar lang hebben doorstaan . 

Olifanten-opvangcentrum 6 oktober 2023

Thailand herbergt populaties van zowel wilde als gedomesticeerde Aziatische olifanten. De binnenlandse bevolking bestaat helaas uit dieren die uit het wild zijn gevangen of in gevangenschap zijn gefokt. Deze dieren zijn getraind/gebroken om te leven en te werken in de toeristen- of houtkapindustrie.

Over het WFFT dierenop-vangcentrum 6 oktober 2023

Sinds de oprichting heeft het WFFT Wildlife Rescue Centre onderdak geboden aan duizenden wilde dieren. Veel van deze dieren worden gerehabiliteerd en weer vrijgelaten in het wild. Degenen die niet kunnen worden vrijgelaten, krijgen voor de rest van hun leven onderdak. Het Wildlife Rescue Centre is de perfecte plek voor vrijwilligerswerk met dieren.