Wildlife Friends Foundation Thailand

De redding van Wassana is alweer 7 jaar geleden

Hoewel ze slechts één olifant is, heeft ze de ongelooflijke kracht getoond om twee compleet verschillende levens te leiden. Gedurende meer dan 40 jaar werd Wassana uitgebuit, geketend en gedwongen om de lasten van toeristen te dragen, terwijl ze ontelbare littekens op haar hoofd en lichaam droeg als stille getuigen van het wrede gebruik van de haak. De diepe pijn die ze heeft doorstaan, is moeilijk voor te stellen. Maar vandaag de dag kunnen we met eigen ogen zien dat ze is getransformeerd tot een geheel nieuwe olifant.

Wassana's aankomst bij WFFT in 2016 betekende een keerpunt in haar leven.

Ze onthulde al snel haar zelfverzekerde karakter - een ware powervrouw. Met een verbazingwekkende communicatieve aard, mengt ze zich vrolijk met haar olifantenvrienden, zowel overdag als 's nachts. De kettingen zijn verdwenen, de pijn is verleden tijd, en haar hernieuwde levensvreugde is simpelweg hartverwarmend. Hoewel velen van onze olifanten graag in het water plonzen, zie je Wassana vaak op avontuur gaan in haar bosrijke thuis, waar ze geniet van het zoeken naar voedsel en het spelen met haar verrijkende omgeving.

Het is dankzij de voortdurende steun van toegewijde bewonderde supporter Joan Pearson en haar vrienden in Sydney dat Wassana in 2016 werd bevrijd. 
Nu rust de verantwoordelijkheid op olifantenliefhebbers zoals jij om geredde majestueuze wezens zoals Wassana de voortdurende zorg en liefde te bieden die ze verdienen. 
Elke donatie draagt bij aan hun welzijn en maakt een tastbaar verschil in hun leven. Laten we samen blijven bouwen aan een toekomst waarin deze prachtige dieren kunnen floreren.