Zes beren gered uit een berenboerderij in Vietnam

Deze Beren-van-de-Vervulde-Wensen, die de afgelopen maand bevrijd zijn, hebben allemaal medische zorg, ruime binnen verblijven en hun eigen zwembadje gekregen, en genieten nu van hun nieuwe leven! Al deze dieren hebben meer dan 10 jaar lang de uiterste wreedheden moeten ondergaan op een galboerderij in Vietnam, maar binnen een maand was hun leven van een hel in een paradijs veranderd.
De maanberen Mia, Mana, Manu, Holly, Tim en Anh Sang waren in het wild gestroopt en sinds 2005 gevangen gehouden in  krappe kooien, en wel op zo`n manier dat gal uit hun buik kon worden getapt voor gebruik in het traditionele medicijn. Aan hun lijden kwam een eind, toen ze door Animals Asia werden bevrijd en naar het liefdadigheids-reservaat in het Noorden van het land werden gebracht. Al hebben de zes beren nog niet de volle 45 dagen in quarantaine doorgebracht,  ze zijn  al begonnen te genieten van alles wat in de opvang aan vreugden te beleven valt.
 
Ze hebben alle medische verzorging, die ze broodnodig hadden, gekregen en men is begonnen hen te behandelen voor verscheidene gezondheidsgebreken.
Gelukkig had geen van de beren belangrijke ingrepen nodig en ze zijn nu allemaal overgebracht naar ruime binnen verblijven. Elk dier beschikt over slaapmanden, verse bladeren om nesten mee te maken, speeltjes die aan touwtjes bengelen om ze bezig en geïnteresseerd te houden, en zelfs over eigen poedelbadjes.