Supporters Award: Stichting Save The moonbears krijgt een Award van Animals Asia.

Hallo Ciska,

Wat ik je kom vertellen is het volgende:

Elk jaar kiezen we uit onze groep van heel speciale aanhangers iemand aan wie we  een van onze gezaghebbende Supporter Awards willen toekennen. Ik ben dolgelukkig jou te kunnen meedelen, dat jij een van onze Certificaten van Prestatie zult ontvangen voor je ongelooflijke, ononderbroken hulp aan de Stichting Save The Moonbears in 2019. We hebben de grootste waardering voor de passie en de onvermoeibare toewijding waarmee je al het werk, dat je taak nu eenmaal vereist, verricht.

Zoals je weet, wordt met al het geld dat je inzamelt hard gewerkt om de meest kwetsbare en de meest mishandelde beren van onze planeet, die jarenlang de wreedheden van de galboerderijen hebben moeten doorstaan, het nieuwe, gelukkige leven te geven waarop ze recht hebben.

De beschrijvingen van onze reddingsacties in Vietnam hebben je natuurlijk vervuld met een gevoel van warme dankbaarheid, vooral omdat je gesterkt wordt door de zekerheid, dat we deze prachtige dieren kunnen verlossen en helpen, terwijl we intussen doorgaan met onze acties om de afgrijselijke berengal-industrie te beƫindigen.

We zijn je diep-dankbaar, Ciska, je bent er een uit duizenden!

Met hartelijke groeten,

Lianne Ottewell,