Help WFFT 35 tijgers en 18 luipaarden redden en herplaatsen.

Velden met een * zijn verplicht!

Steun ons met een éénmalige of periodieke donatieWie wilt u steunen met uw donatie

Uw gegevens

Betaling

Nieuwsbrief

Wilt u onze periodieke nieuwsbrief ontvangen?

Privacy | SEPA disclaimer

Doneer!

WFFT is een internationale non-profitorganisatie die zich inzet voor het welzijn van dieren. We zijn recentelijk geconfronteerd met onze meest ambitieuze uitdaging ooit: het redden en herplaatsen van 53 grote katten uit een tijger- en luipaardenboerderij in Noord-Thailand. Uw donatie kan het verschil maken!

WFFT is een internationale non-profitorganisatie die zich inzet voor het welzijn van dieren. We zijn recentelijk geconfronteerd met onze meest ambitieuze uitdaging ooit: het redden en herplaatsen van 53 grote katten uit een tijger- en luipaardenboerderij in Noord-Thailand. Deze boerderij is al gesloten voor het publiek en zal binnenkort voorgoed de deuren sluiten.

Het voorbereiden en redden van 53 grote katten is echter geen eenvoudige taak. We staan voor enorme logistieke en financiële uitdagingen. We moeten transport, medische zorg en leefruimte voor deze dieren regelen.

Oproep tot actie:

Daarom roepen we u op om te doneren voor deze historische reddingsoperatie. Uw bijdrage zal het mogelijk maken om deze prachtige dieren te redden, medische zorg te bieden, en ze uiteindelijk te herplaatsen in geschikte leefomgevingen waar ze veilig en vrij kunnen leven.

Met uw steun kunnen we ervoor zorgen dat deze tijgers en luipaarden een nieuw leven krijgen, weg van een bestaan als attracties of handelsobjecten. Samen kunnen we het verschil maken en een positieve impact hebben op het behoud van bedreigde diersoorten.