Wij steunen Wildlife Friends Foundation Thailand

Wildlife Friends Foundation Thailand heeft zich toegewijd aan het redden en rehabiliteren van wilde dieren die slachtoffer zijn geworden van illegale handel, habitatverlies en andere bedreigingen. Ze bieden een veilige haven voor dieren zoals olifanten, tijgers, en gibbons, terwijl ze zich ook inzetten voor bewustwording en educatie.

 

Wildlife Friends Foundation Thailand.

Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT) is in 2001 opgericht door Edwin Wiek met hulp van de lokale bevolking uit de provincie Petchaburi. Dit omvat de abt van Wat Khao Look Chang die een groot stuk land aan de stichting leende om geredde dieren te huisvesten. WFFT is een NGO (niet-gouvernementele organisatie). We vertrouwen op de steun van andere dierenbeschermingsorganisaties en van veel mensen met een passie voor verandering.

WFFT is een landelijke inspanning die betrokken is bij het redden van gedomesticeerde / in gevangenschap levende dieren. Edwin Wiek leidt dit project nog steeds met de hulp van een team van fulltime medewerkers, voornamelijk uit het lokale dorp, en een team van internationale vrijwilligers die voor hun verblijf betalen.

Doel

Het redden en rehabiliteren van in gevangenschap levende dieren en het bieden van hoogwaardige zorg en een veilige omgeving waarin ze de rest van hun leven kunnen leven, in een omgeving die zo dicht mogelijk bij de natuur staat.

Campagne voeren tegen alle vormen van dierenmishandeling en uitbuiting in Thailand, werken aan het beĆ«indigen van de illegale handel in huisdieren en mensen ontmoedigen om alle wilde dieren als huisdier te houden. WFFT probeert actief de illegale handel in wilde dieren te bestrijden en dieren te redden uit slechte omstandigheden of uitbuiting door menselijk vermaak.

Om veterinaire hulp te verlenen aan een ziek of gewond dier; wild of huiselijk. Lokale mensen (vooral kinderen), toeristen en de internationale gemeenschap opvoeden en aanmoedigen om dieren in het wild en hun natuurlijke habitats te waarderen, begrijpen en beschermen.

Over het WFFT Wildlife Reddingscentrum

Sinds de oprichting heeft het WFFT Wildlife Rescue Centre onderdak geboden aan 1000'en wilde dieren. Veel van deze dieren worden gerehabiliteerd en weer vrijgelaten in het wild. De dieren die niet kunnen worden vrijgelaten, krijgen een onderkomen voor de rest van hun leven.

Het Wildlife Rescue Centre is de perfecte plek voor vrijwilligerswerk met dieren. We hebben het hele jaar door een team van toegewijde vrijwilligers nodig. Bij ons krijg je de geweldige kans om vrijwilligerswerk te doen in Thailand, te werken met dieren en ons te helpen bij de verzorging van een grote verscheidenheid aan geredde wilde dieren. Het centrum heeft altijd hulp nodig van dierenliefhebbers, of het nu is in de vorm van vrijwilligerswerk, donaties of professionele hulp zoals veterinaire ervaring.